SAKARYA / ERENLER - ÇAYBAŞI YENİKÖY İMAM HATİP ORTAOKULU

Etiket Sonuçları: adem yazan

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Kırtasiye İhtiyaç Listesi ekte sunulmuştur.

11 Eylül 2023 Pazartesi günü okullar açılacaktır.

Öğretmenlerimize, öğrenci ve velilerimize huzurlu ve başarılı bir eğitim öğretim yılı dileriz.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerinin hazırlanmasında emek harcayan başta Müzik Öğretmenimiz Ceylan YALAVUZ  olmak üzere,kıymetli  öğretmenlerimiz ve sevgili öğrencilerimize çok teşekkür ediyorum.

Adem YAZAN

May

Ramazan Bayramının ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa kardeşlik, huzur, barış ve mutluluk getirmesini diliyor, tüm İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramını en kalbi duygularla kutluyorum.

Adem YAZAN

Çaybaşı Yeniköy İmam Hatip Ortaokulu Müdürü

Bilginin ışığında yükselecek bu vatan,
Benim adım öğretmen bana emanet vatan,
İsterse bir şehirde ya da bir dağ köyünde,
Benim adım öğretmen gezerim belde belde...

LGS TERCİH BAŞVURULARI 4 TEMMUZ PAZARTESİ GÜNÜ BAŞLIYOR

2022 Ortaöğretime Geçiş Tercih ve Yerleştirme Kılavuzu yayımlandı. Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yapılacak ortaöğretim kurumları tercihleri 4 Temmuz 2022 Pazartesi günü başlayacak olup 20 Temmuz 2022 saat 17.00'ye kadar sürecek.