SAKARYA / ERENLER - ÇAYBAŞI YENİKÖY İMAM HATİP ORTAOKULU

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Kırtasiye İhtiyaç Listesi ekte sunulmuştur.

11 Eylül 2023 Pazartesi günü okullar açılacaktır.

Öğretmenlerimize, öğrenci ve velilerimize huzurlu ve başarılı bir eğitim öğretim yılı dileriz.

LGS TERCİH BAŞVURULARI 4 TEMMUZ PAZARTESİ GÜNÜ BAŞLIYOR

2022 Ortaöğretime Geçiş Tercih ve Yerleştirme Kılavuzu yayımlandı. Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yapılacak ortaöğretim kurumları tercihleri 4 Temmuz 2022 Pazartesi günü başlayacak olup 20 Temmuz 2022 saat 17.00'ye kadar sürecek.

Ara

Okulumuzda her sınıf seviyesinde güz dönemi Bilgi yarışması yapılacaktır. Yarışmalar Türkçe, Sosyal Bilgiler, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, İngilizce, Matematik, Fen Bilimleri ve Genel Kültür ders konularından 2 adet olmak üzere 14 soru üzerinden yapılacaktır.

Kas

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı, stratejik plan çalışma takvimimiz oluşturulmuştur.

Ekm

Okulumuzda öğrencilerin mesleki bilgi ve becerilerinin tespiti yapılarak Mesleki tatbikat ve Çalışmlar kulubü kurulumuş olup çalışmalara başlamıştır.  Mesleki Tatbikat ve çalışmalar kulübü öğrenci listesi...

"Kurum Standartları Modülü" veri girişine açılmıştır.

Kas

Okulumuzda Danışma Kurulu oluşturulmuş olup, Danışma Kurulunun çalışmaları kurumsal hafıza oluşması için aylık periyotlarla raporlanıp kayıt altına alınması yönünde karar verilmiştir.

Kas

Okulumuzda 20.11.2017 tarihinde Okul Müdürü Ümit ÇAMLI Başkanlığında KTS Eylem Planı İzleme Kurulu toplantısı yapıldı.

Kas

Okulumuzda 6331 sayılı "İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu" kapsamında gerekli çalışmalar yapıldı. Deprem esnasında sınıf ve koridorlarda öğrencilere zarar verebilecek eşyalar uygun şekilde duvarlara sabitlendi.

Ekm

Okulumuzda faaliyet gösterecek Sosyal Kulüler senebaşı öğretmenler kurulunda kararlaştırılmış  olup, görev dağılımı aşağıdaki gibidir.

Ekm

Okulumuza bünyesinde Mesleki Tatbikat ve Çalışma Kulübü kurulmuş olup Rehber Öğretmen olarak Dürdane GÜNAY görevlendirilmiştir.